Renoveren

Plannen om je woning, tuin of oprit te renoveren? Bij Betoreno combineren we vakmanschap met creativiteit om je droomproject werkelijkheid te maken.

Mortex tafel
Aannemer grondwerken en tuinaanleg

Aannemer renovatiewerken

Elke thuis is een unieke weerspiegeling van persoonlijke stijl en comfort. Ons team staat klaar om jou te helpen met alles, van het moderniseren van het interieur tot het opfrissen van je badkamer en terras.

Onze vakmensen combineren expertise met creatieve oplossingen die zijn afgestemd op jouw unieke wensen en budget. Voor alle soorten renovaties, groot of klein, garanderen wij vakmanschap en klanttevredenheid. Contacteer ons vrijblijvend en laten we samen jouw renovatieplannen werkelijkheid maken!

Onze renovatiediensten

Algemene renovatiewerken

Van het plaatsen van valse wanden tot het inbouwen van gloednieuwe deuren en een moderne badkamer, onze persoonlijke aanpak garandeert een vlekkeloze uitvoering en een afwerking die perfect aansluit bij jouw verwachtingen.

Badkamerrenovatie

Een badkamer is jouw persoonlijke rustoase. Met onze specialisatie in Mortex of Aqua Sensa combineren we functionaliteit en aantrekkelijk design voor een duurzame afwerking. Mortex is bovendien een hygiënische keuze die traditionele tegels vervangt en geen voegen heeft waar vuil en schimmel zich kunnen verzamelen.

Opritten en terrassen

Renoveer je oprit of terras met ons maatwerk. Wij voorzien een totaaloplossing van het plaatsen van een modern terras tot een oprit met waterdoorlatende verharding.

Breng uw visie tot leven met Betoreno

Van elegante Mortex badkamers tot duurzame Porazzo opritten – uw visie is onze missie. Neem vandaag nog contact op voor uw renovatie!

Gilles Steyaert

Renovatiebedrijf Betoreno

Als ambachtsman en gepassioneerde professional in Mortex en steentapijten, creëren mijn team en ik unieke ruimtes die perfect aansluiten bij de visie en wensen van onze klanten, waarbij design en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

1.

Maatwerk

Jouw droom vormt de kern van onze opdracht. Dit principe staat centraal bij al onze projecten.

2.

Professioneel

Door onze vakkundige benadering wordt ieder aspect nauwgezet behandeld en tot in de perfectie volbracht.

3.

Transparant

Onze offerte is de eindfactuur. Teven betrekken we jou bij elke stap van het proces. Zo kom je niet te staan op onverwachte verrassingen.

Specialist in Mortex en Porazzo

Onze renovatieprojecten

Veelgestelde vragen

De tijdsduur van een renovatieproject wordt bepaald door de grootte en complexiteit. Kleine projecten kunnen binnen enkele dagen voltooid zijn, terwijl een volledige renovatie van de voor- en achtertuin meer tijd kan vergen. Heb je een specifiek project in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nauwkeurige tijdsindicatie.

Afhankelijk van je smaak, budget en functionele behoeften kun je kiezen uit klinkers, beton, asfalt en meer. Wij bevelen steentapijt aan vanwege zijn duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Steentapijt is onze favoriet, omdat het bestaat uit kleine steentjes die met een speciale hars zijn gebonden, wat zorgt voor een stevige en waterdoorlatende afwerking.

Het renoveren van een oprit biedt tal van voordelen: het verbetert de uitstraling van je huis, verhoogt de duurzaamheid en levensduur, en vereenvoudigt het onderhoud. Daarnaast verhoogt het de waarde van je woning en biedt het functionele verbeteringen zoals betere drainage. Bovendien kun je kiezen voor milieuvriendelijke materialen zoals steentapijt, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Voordelen van een aannemer

Mortex biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor zowel residentiële als commerciële projecten:

Een van de grootste voordelen van Mortex is dat het weinig onderhoud vereist. Het materiaal is bestand tegen vlekken en vereist slechts sporadische reiniging. Het is dus een praktische optie voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen.

Mortex staat bekend om zijn buitengewone duurzaamheid en sterkte, waardoor het een favoriet is in verschillende toepassingen. Het is bestand tegen slijtage, krassen en impact, waardoor het een lange levensduur heeft en ideaal is voor hoogbelaste ruimtes.

Mortex is volledig waterdicht, wat het ideaal maakt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers, keukens en zelfs buitenomgevingen zoals zwembaden en vijvers.

Van grijze tinten voor een moderne look tot donkere kleuren voor een warme uitstraling. De kleuropties met Mortex zijn bijna eindeloos.