Mortex

Op zoek naar een waterdichte en moderne afwerking met bepleistering? Ontdek nu de luxe uitstraling van Mortex bij Betoreno!

Mortex bepleistering

Mortex is een innovatief en veelzijdig bepleisteringsmateriaal dat al decennia lang gebruikt wordt in zowel interieur- als exterieurdesign. Het wordt vooral gebruikt voor de afwerking van badkamers, keuken tafels, vloeren en zelfs wanden.

Met mortex bepleistering is het mogelijk je persoonlijke stijl tot uiting te laten komen. Dit materiaal is beschikbaar in een breed aanbod aan kleuren op maat om perfect bij jouw interieur te passen. 

Met een scala aan kleuropties, van subtiele aardetinten tot levendige kleuren, kan Mortex volledig worden aangepast om jouw ruimte een persoonlijke touch te geven!

Toepassingen van Mortex

Zwembaden en vijvers

Mortex is tevens geschikt voor het bekleden van zwembaden en vijvers. De waterdichte eigenschappen garanderen een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat dat bestand is tegen de constante blootstelling aan water.

Vloeren en wanden

De naadloze afwerking van Mortex creëert een visueel ruimtelijk effect waardoor ruimtes groter lijken. Het kan over bestaande oppervlakken zoals beton of tegels worden aangebracht, ideaal dus voor jouw renovatieproject!

Buitenkeukens

Haal nog meer uit het zonnige weer met een buitenkeuken uit Mortex of aqua sensa. Modern, stevig en waterdicht. Dit alles in samenwerking met Vosstey.

Badkamers

Mortex is een uitstekende keuze voor badkamers door zijn waterdichte en naadloze kwaliteiten. Het biedt een stijlvol en hygiënisch alternatief voor traditionele tegels, zonder voegen waar schimmel en vuil zich kunnen ophopen.

Voordelen van Mortex

Mortex biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor zowel residentiële als commerciële projecten:

Een van de grootste voordelen van Mortex is dat het weinig onderhoud vereist. Het materiaal is bestand tegen vlekken en vereist slechts sporadische reiniging. Het is dus een praktische optie voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen.

Mortex staat bekend om zijn buitengewone duurzaamheid en sterkte, waardoor het een favoriet is in verschillende toepassingen. Het is bestand tegen slijtage, krassen en impact, waardoor het een lange levensduur heeft en ideaal is voor hoogbelaste ruimtes.

Mortex is volledig waterdicht, wat het ideaal maakt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers, keukens en zelfs buitenomgevingen zoals zwembaden en vijvers.

Van grijze tinten voor een moderne look tot donkere kleuren voor een warme uitstraling. De kleuropties met Mortex zijn bijna eindeloos. 

Breng uw visie tot leven met Mortex

Van elegante Mortex badkamers tot duurzame Porazzo opritten – uw visie is onze missie. Neem vandaag nog contact op voor uw renovatie!

Mortex douche

Specialist in Mortex - Betoreno

Als ambachtsman en gepassioneerde professional in Mortex en steentapijten, creëren mijn team en ik unieke ruimtes die perfect aansluiten bij de visie en wensen van onze klanten, waarbij design en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

1.

Maatwerk

Jouw droom vormt de kern van onze opdracht. Dit principe staat centraal bij al onze projecten.

2.

Professioneel

Door onze vakkundige benadering wordt ieder aspect nauwgezet behandeld en tot in de perfectie volbracht.

3.

Transparant

Onze offerte is de eindfactuur. Teven betrekken we jou bij elke stap van het proces. Zo kom je niet te staan op onverwachte verrassingen.

Specialist in Mortex

Onze projecten

Veelgestelde vragen

Mortex staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte. Het is bestand tegen slijtage, krassen en impact, waardoor het een lange levensduur heeft en ideaal is voor hoogbelaste ruimtes.

Mortex is volledig waterdicht, wat het ideaal maakt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers, keukens en zelfs buitenomgevingen zoals zwembaden en vijvers.

Van grijze tinten voor een moderne look tot donkere kleuren voor een warme uitstraling. De kleuropties met Mortex zijn bijna eindeloos. 

Inhoud accordeon
Inhoud accordeon